Moderne gordijnen

Moderne gordijnen en stoffen kunnen erg uiteenlopend zijn, of juist minimalistisch.
Dit gaat vaak gepaard met uitgesproken kleuren, effen kleuren of juist zwart / grijs / wit. Een strak vouwsysteem of juist een simpele in between op ringen. Een algemeen kenmerk voor modern is drang om te experimenteren.

Een prachtige uni stof of juist abstracte dessins, erg uiteenlopend dus! Een strak vouwsysteem of juist een simpele in between op ringen. Moderne gordijnen kun je vaak herkennen aan het simpele rustige ontwerp. Maar soms maakt het zich kenbaar door het breken van de rust met felle ‘zware’ kleuren.
Vouwsystemen hebben hiernaast ook het praktisch voordeel dat het aantal natuurlijk licht dat binnenkomt te bepalen is. Neem een kijkje in onze showroom in Waalwijk om onze stoffen te bezichtigen.


Stijlen

Moderne gordijnen passen in een groot variatie aan kamers en ruimtes doordat deze, mits in de goede kleur, mooi opgaan in het ontwerp.
Bij bijvoorbeeld een ruimte met een paarse muur, past een mooie paarse uni of een witte dessin met paarse abstracte vormen. In een landelijke ruimte past een warme lichtbruine uni, voor elke stijl is er een passend stof te bedenken.
Dat is het mooie aan deze moderne gordijn.

Laat u verassen en maak een afspraak. Dan gaan wij samen kijken, naar wat het beste past in uw interieur. Klik hier!

Maak een afspraak

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht