Landelijke gordijnen

Wilt u graag dat het huis een rustieke en rustgevende uitstraling krijgt?
Dan is landelijk precies wat u zoekt. Een landelijk interieur bevat vaak veel hout, is erg sfeervol en warm. Vandaar dat deze tinten vaak terug komen in de stoffen. De één houdt het graag klassiek terwijl anderen dan weer houden van een modern landelijk interieur. Neem een kijkje in onze showroom in Waalwijk om onze stoffen te bezichtigen.

Met een landelijke stijl heb je veel mogelijkheden. Verduisterend beige of grijstonen maken een uni stoer, net als een nonchalante linnen stof. Een licht transparante in-between is erg romantisch. Zeker als je het raam open doet, en deze gordijnen zacht naar binnen wapperen. Je kunt ook spelen met romantische bloem-dessins op stoffen. Kies hierbij voor een geprinte dessin, of voor een jacquard stof waarbij het motief is ingeweven. Landelijke gordijnen kunnen uiteraard ook neutrale sfeer uitdragen, door middel van lichte kleuren die niet te veel de aandacht trekken.

Mooie linnen, katoenen stoffen in een pastel kleuren die helemaal overlopen in de kleur van de wand. Of mooi overloopt in de natuur! Grove structuren, prachtige wollen stoffen of een mooi subtiele voile.

Deze stijl is onder andere ontzettend mooi in bijv. een oude boerderij waar je een omgeving creëert van rust en harmonie.

Laat u verassen en maak een afspraak. Dan gaan wij samen kijken, naar wat het beste past in uw interieur. Klik hier!

Maak een afspraak

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht